OVER ONS


De Lochemse motorclub, MTC Toergondisch Lochem, is een motorclub voor iedereen die van motorrijden, het Bourgondische leven en gezelligheid houdt. Merk en type motor zijn onbelangrijk.
Het motto van MTC Toergondisch Lochem is super simpel. Je hebt een passie voor motorrijden en je geniet van het leven.
Het programma van MTC Toergondisch Lochem wordt ingevuld door plezier en toeren. Niet alleen het motorrijden staat centraal, maar er wordt ook tijd vrijgemaakt om, eventueel (en graag) samen met de partners, een leuke avond of rit te organiseren.
Met vier gezellige ritten, drie gezellige avonden en een weekendje weg is het programma meer dan vol en ook uitnodigend en uitdagend voor alle leden om mee te gaan c.q. dit in te plannen.
Te vaak elkaar zien is te ongezellig en te gewoon. Juist de anekdotes tijdens het evenement en het elkaar al een tijdje niet gesproken te hebben geven een heel goed gevoel tijdens de altijd zeer sfeervolle en gezellige evenementen van MTC Toergondisch Lochem!
Maar pas op... als je eenmaal een evenement van onze fantastische club hebt meegemaakt (en dat kan slechts 1-maal), dan ben je gegarandeerd lid voor het leven!

Bestuur

Voorzitter

Marcel Hekkelman

LID

Danick van Rooij

Secretaris

Albert Koning

LID

Ronald Nijman

Penningmeester

Henk Hassink

CONTACT